Vă invităm să accesaţi blog-ul bibliotecii pentru a vizualiza noutăţi, discursuri, lansări de carte, întîlniri, serate, expoziţii şi multe altele.

 
BPR A. Donici » Ateliere » "Dezvoltarea politicilor de utilizare a internetului in bibliotecile publice"
Informatia pentru noutate
  • Vizualizari: 2287
  • Autor: biblioteca1
  • Data: 25-05-2013, 17:42
25-05-2013, 17:42

"Dezvoltarea politicilor de utilizare a internetului in bibliotecile publice"

Categoria: Ateliere

  La data de 16 ianuarie 2013, in incinta  Bibliotecii Publice "Alexandru Donici"  din Orhei, 32 de bibliotecari  din intreaga Moldova am participat la atelierul   "Dezvoltarea politicilor de utilizare a internetului in bibliotecile publice", organizat de catre programul Novateca.  La atelier am fost prezenti si unii  bibliotecarii care am participat in vara anului 2012 la forumul "Elaborarea politicilor de utilizare a internetului" desfasurat la Vadul lui Voda.

  In cadrul atelierului noi, bibliotecarii, am avut posibilitatea sa ne impartasim din experenta acumulata in aplicarea regulelor de utilizare a internetului in incinta bibliotecilor in care lucram. Am pus in discutie dificultatile cu care ne-am confruntat in procesele de dezvoltare si de implimentare a politicilor de utilizare a internetului si care sunt solutiile pentru eficientizarea proceselor de implimentare a politicilor de utilizare a internetului. De asemenea, am pus in discutie si provocarile la care vom fi expusi noi si vizitatorii bibliotecilor odata cu oferirea accesul gratuit la Internet.

  Participantii s-au inclus activ in activitatile atelierului. Ne-am propus subiecte si teme ce ne-ar interesa pentru sesiunile urmatorului forum ce urmeaza sa se desfasoare vara la Vadul lui Voda.


 

Tag-uri pentru acest articol: utilizare, internetului, politicilor, participat, Vadul, bibliotecarii, incinta, Novateca, atelier, prezenti, anului, desfasurat, discutie, implimentare, pentru, bibliotecilor, ianuarie, programul, atelierului, Elaborarea

Drag vizitator, ai intrat pe site ca un utilizator neinregistrat.
Va recomandam sa va inregistrati sau sa intrati pe site sub numlee dvs.

Добавление комментария

Numele:*
E-Mail:
Comentarii:
Introduce codul: *