Vă invităm să accesaţi blog-ul bibliotecii pentru a vizualiza noutăţi, discursuri, lansări de carte, întîlniri, serate, expoziţii şi multe altele.

 
BPR A. Donici » Lansari de carte » „Omul urca si coboara muntii fiind ghidat de valorile sale spirituale.”
Informatia pentru noutate
  • Vizualizari: 4680
  • Autor: biblioteca1
  • Data: 17-03-2017, 13:16
17-03-2017, 13:16

„Omul urca si coboara muntii fiind ghidat de valorile sale spirituale.”

Categoria: Lansari de carte

 

O lansare de carte inedita. De aceasta au avut parte in jur de  100 de Orheieni, prezenti la lansarea cartii. Fiind coplesiti de emotii invitatii au cugetat despre lucrurile cele mai valoroase pe care ni le poate oferi viata.

Suntem in criza de timp, mereu ne dorim imposibilul. Uitam deseori de visele noastre. Prea putini isi dau seama cit de importanta este hrana spirituala. In loc sa sadim un pom al fericirii, bucuriei si sperantei, inundam sufletele cu   invidie, mandrie si egoism.

Biblioteca Publica Raionala „A.Donici”, a fost gazda unui eveniment deosebit pentru orasul Orhei. Tatiana Croitor, tanara scriitoare si-a atins unul din scopurile bine stabilite: ”Vreau sa-i fac si pe altii fericiti”. La acest eveniment au fost prezenti un numar mare de Orheieni, dornici de ceva nou si de lectura. Am fost placut surprinsa de impresiile cititorilor. Fara a rasfoi cartea, multi dintre cei prezenti au afirmat, ca insuti titlul cartii este unul captivant, care iti trezeste interesul pentru lectura. Cuvintele bine structurate, ideile clare si concise, intonatia naturala si perfect aleasa de scriitoare ,a captivat publicul chiar de la inceputul evenimentului.Au fost prezenti si un grup de elevi din gimnaziul ”Doina si Ion Aldea-Teodorovici”, ghidati de invatatoarea lor, Vetrila Tatiana. Fiind in rol de ingerasi copiii au abordat ideile principale oglindite in cartea:”Fa-ti timp si cugeta”.Am avut plscerea sa interactionez cu oameni deosebiti, care au ramas impresionati de primirea calduroasa a colectivului bibliotecii.

Ne-au onorat cu prezenta  si administratia raionala,deputatul Roma Botan, directori de gradinite si scoli, pedagogi, educatori,functionari ai primariei, studenti ai Colegiului de Medicina s.a.

Cu multa caldura? au vorbit oaspetii despre autoarea cartii „Fa-ti timp si cugeta”,  Tatiana Croitor, ca despre o adevarata luptatoare care si-a vazut visul realizat. O sustinatoare a virtutilor crestine ,care ne indeamna si pasim zi de zi in intimpinarea lui Dumnezeu, deoarece credinta este cheia care deschide toate usile.

Evenimentul a fost organizat si desfasurat cu scop caritabil,autoarea a donat toti banii Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din satul Climauti raionul Donduseni, care recent a fost mistuita de flacari.

Atunci cand scriitoarea a fost rugata  de elevi sa dezvaluie secretul visurilor inplinite, ea a raspuns ferm si convingator: ”Nu stiu daca exista secrete pentru a-si realiza visele, eu stiu ca nimic nu este pierdut in timp ce credinta sta in picioare care mereu si insufla incredere in fortele proprii.”

Tatiana Vetrila, invatatoare la Gimnaziul: ”Doina si Ion Aldea-Teodorovici”din Orhei a mentionat: ”Nu am trait niciodata atitea emotii pe care nu le pot reda in cuvinte. Pe parcursul lansarii aveam impresia ca ma aflu intr-o lume de vis, inconjurata de ingeri, de oameni sinceri si binevoitori, intr-o lume unde nu mai domina ura, invidia si aroganta ”.

In prezent scriitoarea se bucure de o atitudine pozitiva si receptivitate din partea celor din jur, iar cartea pentru multi este o adevarata hrana spirituala. Zi de zi cititorii o apreciaza la justa valoare, ceea ce o motiveaza si in continuare sa astearna  pe hartie si alte ganduri profunde.


Tatiana Croitror

Tel.:069732198,

e-mail: tatianacroitor1601@gmail.com,

Facebook Tatiana Croitror


 

 

 

 

„Omul urca si coboara muntii fiind ghidat de valorile sale spirituale.”

 

Drag vizitator, ai intrat pe site ca un utilizator neinregistrat.
Va recomandam sa va inregistrati sau sa intrati pe site sub numlee dvs.
<
shenao-shop.ru

19 aprilie 2018 14:31

Informatia comenatriului
  • Grupul: Oaspeti
  • ICQ:
  • Inregistrarea: --
  • Status:
  • Publicatii: 0
  • Comentarii: 0
Шен Ао предлагает БАДы, озонаторы, капсулы для потенции, турмалиновую продукцию и многое др

Добавление комментария

Numele:*
E-Mail:
Comentarii:
Introduce codul: *