Vă invităm să accesaţi blog-ul bibliotecii pentru a vizualiza noutăţi, discursuri, lansări de carte, întîlniri, serate, expoziţii şi multe altele.

 
BPR A. Donici » » e - Guvernarea iti face viata mai usoara!
Informatia pentru noutate
  • Vizualizari: 1363
  • Autor: biblioteca1
  • Data: 9-03-2017, 11:18
9-03-2017, 11:18

e - Guvernarea iti face viata mai usoara!

Categoria:

Datorita participarii la atelierul profesional de instruire a e-ambasadorilor si tinand cont de doleantele celor intervievati, BPR”A. Donici” si-a propus sa realizeze cu regularitate instruiri pentru orice membru al comunitatii interesat de serviciile electronice.

 

Astfel ca, inca de la primele intruniri a fost o colaborare interactiva. Agenda training-urilor continea atat teorie cat si practica, fiind dinamizata de catre filmuletele informative. Dupa primele sedinte veneau oamenii si ne intrebau: ”Am auzit ca la voi se face cazier judiciar, este corect? ”. Aceste intrebari amuzante la prima vedere insemnau ca munca noastra s-a soldat cu succes si informatia a circulat in societate, starnind interesul si altor persoane. Ca sa fie totul clar si corect le demonstram solicitarea unui serviciu electronic personal, utilizand si semnatura mobila oferita de Centrul de Telecomunicatii Speciale.

Tinerii erau cei  mai entuziasmati, deoarece acestia poseda mai bine calculatorul si mai rapid se informeazs despre noile oportunitati ce apar. Ei reprezinta o categorie mai activa ce solicita serviciile electronice online personal sau pentru un alt membru al familiei, ruda, cunoscut. Tot ei sunt cei cu care am mers la Serviciul de telefonie mobila Orange si am solicitat semnstura mobila. Simplu, rapid si fara cost! Acest tip de semnatura mobila este cel mai convenabil pentru simpli cetateni, de aceea si noi il recomandam.


Lungu Vadim, sofer din localitate: ” Sunt sofer pe o cursa internationala si timpul pe care il am la dispozitie este putin, de aceea am venit la biblioteca si am solicitat cazierul judiciar. A fost o adevarata economie de timp si o placere!”


In urma instruirilor realizate la biblioteca, cetatenii s-au convins ca utilizarea serviciilor electronice online este cea mai rapida, usoara si comoda metoda. E – Guvernarea reprezinta o  interactiune eficienta intre cetateni si institutii publice.


                               

Drag vizitator, ai intrat pe site ca un utilizator neinregistrat.
Va recomandam sa va inregistrati sau sa intrati pe site sub numlee dvs.
<
shenao-shop.ru

19 aprilie 2018 14:32

Informatia comenatriului
  • Grupul: Oaspeti
  • ICQ:
  • Inregistrarea: --
  • Status:
  • Publicatii: 0
  • Comentarii: 0
Шен Ао предлагает БАДы, озонаторы, капсулы для потенции, турмалиновую продукцию и многое др

Добавление комментария

Numele:*
E-Mail:
Comentarii:
Introduce codul: *