Vă invităm să accesaţi blog-ul bibliotecii pentru a vizualiza noutăţi, discursuri, lansări de carte, întîlniri, serate, expoziţii şi multe altele.

 

Общие правила на сайте

Norme generale de conduita pe site-ul nostru:

   
Pentru a incepe cu, site-ul comunica cu sute de oameni de diferite religii si credinte, si sunt plin de vizitatorii site-ului nostru, asa ca, daca vrem si facem aceasta functie comunitate si avem nevoie de reguli. Va recomandam cu tarie sa cititi aceste reguli, se va lua doar cinci minute, dar vom salva timp si de a ajuta a face site-ul mai interesant si organizate.

   
Sa incepem cu faptul ca pe site-ul nostru sa se comporte respectuos pentru toti vizitatorii. Nu insulta pentru participanti, este intotdeauna prea mult. Daca aveti o plingere - administratori sau moderatori de contact (utiliza mesajele personale). Vizitatori insultatoare altele, am considerat unul dintre cele mai grave incalcari si sever pedepsit de catre administratie. Ne sunt strict interzise, rasismul, discursul religios si politic. Va multumim pentru intelegere si o dorinta de a face site-ul nostru mai politicos si prietenos.

Pe site-ul este strict interzis:

- Insulte si amenintari de catre ceilalti vizitatori
- In comentariile sunt interzise cuvinte care contin blasfemii, degradante, incitare la conflicte etnice
- Spam si publicitatea oricaror bunuri si servicii, resurse, mass-media, sau evenimente in afara contextului discutiei de articol

   
Sa ne respectam unii pe altii si site-ul la care tine si alti cititori vin sa vorbeasca si sa-si exprime gindurile lor. Managementul sa rezerve dreptul de a elimina comentarii, sau o parte din observatiile, in cazul in care nu indeplinesc aceste cerinte.

   
Daca oricare dintre voi poate fi dat un avertisment. in unele cazuri, este posibil sa fi dat un ban fara avertisment. Motivul de ban poate fi scrie de catre administrator.

Administratori sau moderatori, de asemenea, insulta interdictia pedepsita - Respectati munca altor oameni.

Эксклюзивный Дизайнер квартир недорого в москве.
Красивейшие шаблоны для dle скачать бесплатно dle.
Новые игры скачать торрент бесплатно
Современная женский сайт поможет в вашей деятельности.
Русские онлайн сериалы с огромным выбором.
скачать игры для psp
купить не дорого протеин с доставкой.
Самый грамотный детский фотограф и фото на праздник.
Народные методы лечения травами и другими средствами.
скачать psvita игры для псп.
скачать бесплатно игры для android и приложения для телефона.
Смотреть фильмы онлайн бесплатно